Archive for the ‘Accessoarer’ Category

finns de som bär klockor på handleden. Och lär nog så fortsätta för en oöverskådlig framtid. Dels så har vi det praktiska att bara behöva titta på handleden för att veta hur mycket klockan är. Även om många håller på att pilla med sina mobiler hela tiden går så är trots allt en klocka lite som underlättar.  Och sedan skall vi inte förglömma att det ligger en del mode och även status i att bära en klocka. Antingen för att visa att man är trendig eller för att man ha råd. Och det kommer ingen annan teknik kunna förändra.

Kändisar som även tjänar bra med pengar gillar att visa upp vigselringar på röda mattan. Det är klart att de gillar det, annars hade det inte varit så vanligt förekommande med gigantiska glittrande vigselringar som definitivt inte innehåller Swarovski kristaller! Det kan vara roligt och intressant att se på kändisarnas vigselringar för att få lite inspiration till det egna bröllopet.
Man behöver ju inte lägga 5 miljoner dollar på en 18 karats ring som Beyoncé och Jay-Z, men den fyrkantiga designen med två band runt fingret kan definitivt ge inspiration och idéer om hur man vill utforma sin egen ring. Annars är det ganska vanligt att kändisarnas vigselringar har en prislapp på omkring 2 miljoner dollar. För denna summa kan man nämligen få diamanter på många karat, i olika färger samt design som är unik och uppseendeväckande.
Kändisarnas vigselringar blir förr eller senare till antikviteter. Då Marilyn Monroe och Joe DiMaggio gifte sig 1954 så fick Marilyn en vigselring med 35 baguette diamanter som låg på insidan av ringen. Kändisar gillar även vigselringar som är antika och vem gör inte det? Man kan ju återanvända vackra ringar som gått i arv i familjen eller genom att köpa dem hos en handlare av antika smycken.
Det som både vanliga människor och kändisarna på röda mattan eftersträvar är förstås vigselringar som är unika och symboliserar den kärlek och tillit man känner för sin partner. För vissa betyder detta vigselringar som är stora och dyra medan andra blir mer rörda av detaljer som inte syns, som till exempel en liten kärleksfull inskription på insidan av ringen.